Gastvrij Gent solidair met vluchtelingen
Fotoverslag -

Gastvrij Gent solidair met vluchtelingen

Meer dan duizend betogers trokken zondag doorheen Gent in solidariteit met de vluchtelingen en als reactie op de betoging van Pegida en het Vlaams Belang die op hetzelfde moment aan het Sint-Baafsplein vertrok. Een sfeerbeeld.

zondag 21 februari 2016 14:32
Spread the love
De betoging vertrok aan het Sint-Veerle plein naast het Gravensteen en ging dan richting het ponton aan de Rigakaai waar binnenkort een 250-tal vluchtelingen zullen opgevangen worden. 

De politie was opvallend aanwezig, maar de betoging verliep in een gemoedelijke en vredevolle manier. En zo kregen de vluchtelingen toch nog een warm welkom in Gent.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!