Fotoverslag -

2000 mensen houden hartverwarmende wake in Molenbeek

Het gemeenteplein van Molenbeek baadde woensdagavond in het licht van honderden kaarsjes en tientallen flitsende camera's. De wereldpers was even getuige van het echte Molenbeek, een veerkrachtige gemeente die ook dit weer te boven zal komen.

woensdag 18 november 2015 22:13
Spread the love

Bij het betreden van het Gemeenteplein werd iedereen gefouilleerd. Zo gaat dat blijkbaar bij alarmfase drie. Maar op het plein was van angst of spanning niets te merken. Het leek alsof iedereen voor het eerst in dagen weer vrij kon ademen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!