Fotoverslag -

Asielzoekers brengen nacht door voor deur Vreemdelingenzaken

In Brussel kamperen honderden mensen voor de deur van de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ). Ze wachten er om hun asielaanvraag te introduceren. Door de achterstand op de DVZ worden elke dag mensen geweigerd. De situatie van de asielzoekers is precair en urgent. Gezinnen weten niet waar ze terecht kunnen en zijn volledig gedestabiliseerd. Door de koude en het gebrek aan hygiëne steken ziektes de kop op. De asielzoekers hebben nood aan voedsel, water, tenten, medicijnen en morele steun. De stad Brussel beloofde open tenten en sanitair te plaatsen.

woensdag 2 september 2015 11:28
Spread the love

http://www.krasnyicollective.com/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!