Redactie DeWereldMorgen.be foto Jonas Vincken
Nieuws -

DeWereldMorgen.be lanceert nieuwe site

Het is zover. Na veel zweten en zwoegen kunnen we u eindelijk onze nieuwe site presenteren. Rebels als vanouds, maar met een rustigere look zodat u sneller vindt wat u zoekt. De site is dankzij het nieuwe design ook veel makkelijker leesbaar vanop tablets en smartphones.

zondag 16 maart 2014 13:16
Spread the love

Onze vrijwillige medewerkers zullen daarnaast blij zijn met de vernieuwde ‘achterkant’ van de site: artikels, foto’s en films opladen gaat veel sneller en makkelijker dan voorheen.

Deze vormelijke make-over gaat hand in hand met een interne vernieuwingsoperatie. In 2013 verlieten woordvoerders Han Soete en Dirk Barrez het team om zich op andere projecten te concentreren. Onder meer naar aanleiding daarvan werd de hele interne structuur hervormd. Zo nemen Bieke Purnelle en Ciska Hoet de algemene coördinatie op zich, terwijl Christophe Callewaert de redactionele leiding waarneemt.

We zijn bovendien erg blij te kunnen melden dat het team aangevuld werd door eindredacteur Marc Kregting en journalist Thomas Decreus. En natuurlijk blijven Keltoum Belorf, Lode Vanoost, Robin Brackez en Peter Schelck trouw op post. Samen met de vele vrijwilligers zal het team erover waken dat u zoals altijd bij ons terecht kan voor stemmen, analyses, verhalen en visies die bij andere media niet of nauwelijks aan bod komen. 

Daarnaast starten we vandaag ook met de parallelle website DeWereldMorgenLight. Op vraag van heel wat lezers vindt u daar kortere en vereenvoudigde versies terug van de artikels van onze homepage. Deze site is dan ook speciaal voor wie van eenvoudigere teksten houdt – of gewoon voor de snelle nieuwszoeker. 

En dat is nog niet alles. Want binnenkort mag u zich naast onze vaste vrijwilligers ook verwachten aan nieuwe auteurs. Onder meer Celia Ledoux, Ingrid Verbanck, Tuur Viaene, Philippe Diepvents en Fikry El Azzouzi zullen op regelmatige basis voor ons schrijven.

Wij zijn kortom trots op onze onze nieuwe site, op ons team en uiteraard op onze vele vrijwilligers. Bovendien willen we bij dezen uitdrukkelijk onze steungevers bedanken. Het is immers dankzij hen dat we dit kunnen verwezenlijken. We kijken uit naar uw reactie.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!