Monsanto is een Amerikaans multinationaal technologisch bedrijf dat producten voor de landbouw produceert. Het is een marktleidend bedrijf van genetisch gemodificeerde (GGO's) zaden en van de herbicide glyfosaat die het op de markt brengt onder de naam Roundup.

Verslag, Lokaal, GGO's, Antwerpen, Monsanto, Occupy Antwerp -

Occupy Antwerp: March against Monsanto

ANTWERPEN - Zaterdag 12 oktober was het de internationale actiedag tegen Monsanto. In 500 steden kwamen betogers op straat. Zo ook in Antwerpen waar Occupy Antwerp op de Groenplaats manifesteerde.

zondag 13 oktober 2013 23:50
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!