Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Huysman Antwerp Race -

Aankomst 25ste Huysman Antwerp Race in gietende regen

ANTWERPEN - De Huysman Antwerp Race is de grootste zeilrace voor zeiljachten in de Benelux. Het is een jaarlijks gehouden zeilwedstrijd met start in Breskens (grotere deelnemers) en Terneuzen (kleinere boten) met aankomst voor de Antwerpse rede.

zondag 14 oktober 2012 20:20
Spread the love

Traditioneel wordt de race midden oktober gevaren en sinds haar eerste uitgave in 1988 kent ze een steeds toenemend succes.
Meer dan 220 deelnemende jachten, bemand door meer dan 1000 zeilers, tientallen volgboten en reddingsvaartuigen, maar helaas maar enkele honderden toeschouwers op de rede wegens het hondenweer op zaterdagmiddag 13 oktober. De race was dit jaar aan haar 25ste editie toe.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631759219099/show/

take down
the paywall
steun ons nu!