Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Huysman Antwerp Race -

Aankomst 25ste Huysman Antwerp Race in gietende regen

ANTWERPEN - De Huysman Antwerp Race is de grootste zeilrace voor zeiljachten in de Benelux. Het is een jaarlijks gehouden zeilwedstrijd met start in Breskens (grotere deelnemers) en Terneuzen (kleinere boten) met aankomst voor de Antwerpse rede.

zondag 14 oktober 2012 20:20
Spread the love

Traditioneel wordt de race midden oktober gevaren en sinds haar eerste uitgave in 1988 kent ze een steeds toenemend succes.
Meer dan 220 deelnemende jachten, bemand door meer dan 1000 zeilers, tientallen volgboten en reddingsvaartuigen, maar helaas maar enkele honderden toeschouwers op de rede wegens het hondenweer op zaterdagmiddag 13 oktober. De race was dit jaar aan haar 25ste editie toe.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631759219099/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!