Lokaal -

Open Bedrijvendag lokt 4000 mensen naar de Antwerpse diamantenwijk

Open Bedrijvendag ging dit jaar met een historische mijlpaal gepaard, want voor het eerst in haar geschiedenis zette de Antwerpse diamantsector in samenwerking met het Diamantmuseum Provincie Antwerpen de deuren open voor het grote publiek. Zo'n 4.000 mensen genoten van de gelegenheid op zondag 7 oktober, al moesten ze er een half uur tot drie kwartier voor aanschuiven.

maandag 8 oktober 2012 02:33
Spread the love

Gelegenheid om te ontdekken welk traject een ruwe diamant volgt voor hij geslepen in een juweel belandt. De bezoekers liepen over een blauwe loper van zo’n 900 meter lang van bedrijf tot bedrijf en kregen ook de mogelijkheid om te proeven van verschillende gerechten uit het Midden-Oosten.

Een succes dus voor de organisatoren, die al een herhaling voorzien in 2013. Open Bedrijvendag was aan zijn 22ste editie toe.

Meer foto’s via:
http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631716461470/show/

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!