Lokaal -

Open Bedrijvendag lokt 4000 mensen naar de Antwerpse diamantenwijk

Open Bedrijvendag ging dit jaar met een historische mijlpaal gepaard, want voor het eerst in haar geschiedenis zette de Antwerpse diamantsector in samenwerking met het Diamantmuseum Provincie Antwerpen de deuren open voor het grote publiek. Zo'n 4.000 mensen genoten van de gelegenheid op zondag 7 oktober, al moesten ze er een half uur tot drie kwartier voor aanschuiven.

maandag 8 oktober 2012 02:33
Spread the love

Gelegenheid om te ontdekken welk traject een ruwe diamant volgt voor hij geslepen in een juweel belandt. De bezoekers liepen over een blauwe loper van zo’n 900 meter lang van bedrijf tot bedrijf en kregen ook de mogelijkheid om te proeven van verschillende gerechten uit het Midden-Oosten.

Een succes dus voor de organisatoren, die al een herhaling voorzien in 2013. Open Bedrijvendag was aan zijn 22ste editie toe.

Meer foto’s via:
http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631716461470/show/

 

take down
the paywall
steun ons nu!