Nieuws, Antwerpen, Stop armoede nu, Güler Turan, Jeugdwerking Antwerpen, Kwetbare jongeren, Sint-Andries Antwerpen. -

Betonne Jeugd eindelijk een eigen thuis

Betonne Jeugd vzw is een Antwerpse organisatie die activiteiten organiseert met speciale aandacht voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Zij zoeken Antwerpse jongeren in armoede op in hun leefwereld en organiseren met en voor hen een laagdrempelig vrijetijdsaanbod. De organisatie richt haar aandacht op jongeren van 14 tot 25 jaar. Betonne Jeugd vzw wordt ondersteund door de stad Antwerpen.

vrijdag 5 oktober 2012 21:25
Spread the love

Schepen voor Jeugd Güler Turan heeft vrijdag 5 oktober samen met de leden van Betonne Jeugd en de organisaties uit de buurt de nieuwe locatie op de Sint-Andriesplaats 25 ingewijd. De wijk rond het Sint-Andriesplein groeit zo nog verder uit tot een echte jongerenwijk. Naast Betonne Jeugd en twee scoutsverenigingen bevinden ook nog Habbekrats en StampMedia zich in de buurt.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!