Lokaal, Antwerpen, Antwerpen studentenstad, Nieuw academiejaar -

StuDay 2012 in Antwerpen

ANTWERPEN - Antwerpen Studentenstad presenteerde op donderdag 27 september het gratis studentenfestival StuDay, hét verwelkomingsfeest voor alle 40.000 Antwerpse studenten bij het begin van het nieuwe academiejaar. Deze negende editie vond weer plaats op de Gedempte Zuiderdokken en stond zoals steeds in het teken van muziek, info, cultuur, sport, lounge, urban en wellness. Ondanks het minder goede weer kwamen toch 20.000 feestvierders afgezakt.

vrijdag 28 september 2012 11:25
Spread the love

Antwerpen Studentenstad nodigde 20 studententeams uit om te strijden in een inflatable sportcompetitie! Een leuke prijzenpot was de inzet, maar uiteraard was deelnemen belangrijker dan winnen.

Verder kreeg men alle info over sociale voorzieningen, sport, cultuur, centen, mobiliteit … op de stand van StuVant (studentenvoorzieningen Antwerpen). Verder vond men op de cultuurmarkt: een resem info van de cultuurpartners van Antwerpen Studentenstad. 

Men kon tot rust komen in de chill zone middenin de cultuurmarkt. Velen lieten hun haar knippen, zich masseren (leve Kinesia!), schminken, opmaken en vooral van kop tot teen restylen! Op twee podia gaven 10 groepen het beste van zichzelf. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!