Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Sportpaleis, Studio 54, Disco -

12.000 discoliefhebbers op elfde editie Studio 54 in Sportpaleis

ANTWERPEN - Voor de elfde keer werd in het Sportpaleis een eerbetoon gebracht aan de meest legendarische discotheek uit de geschiedenis: Studio 54 in New York, op het eind van de jaren zeventig het epicentrum van de disco.

maandag 24 september 2012 20:05
Spread the love

Onder leiding van Steve Rubell groeide de New Yorkse discotheek uit tot dé uitgaansgelegenheid van dat moment, waar iedereen die het geluk had binnen te mogen zich kon onderdompelen en een droomwereld van glans en glitter.

In Antwerpen kwamen zaterdagavond 22 september zo’n 12.000 flamboyante discoliefhebbers opdagen, onder wie ook heel wat bekend schoon volk.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631613232593/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!