Nieuws, Lokaal, Mobiliteit, Antwerpen, Autoloze zondag, Elektrische auto's, Fiscale milieumaatregelen, Vouwfietsen -

Antwerpen autovrij

ANTWERPEN - Kuieren en luieren, spelen en delen, genieten en ontdekken, ‘sjezen’ en ‘racen’ in een autoluwe binnenstad én onder een stralende zon, het kon allemaal op zondag 16 september 2012. In de afgelopen jaren is Antwerpen Autovrij uitgegroeid tot een begrip. Het is een van de vele initiatieven waarmee de stad duurzame mobiliteit wil stimuleren bij bewoners en bezoekers. De negende editie van Antwerpen Autovrij was een voltreffer.

maandag 17 september 2012 17:20
Spread the love

Duizenden fietsers en voetgangers van alle leeftijden genoten van een autoluwe Antwerpse binnenstad.
Op verschillende plekken was er animatie, er werden spannende wedstrijden gereden en geïnteresseerden konden een proefritje maken met allerlei duurzame vervoermiddelen – van ligfietsen tot designvoertuigjes aangedreven door een combinatie van elektriciteit en spierkracht. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!