Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Zomer van Antwerpen, Sinksenfoor, Luc bungeneers, Gedempte Zuiderdokken, Antwerpse foren, Foorkramers -

Sinksenfoor gaf aftrap van feestelijke zomer

ANTWERPEN - Op zaterdag 26 mei ging de jaarlijkse Sinksenfoor open op de Antwerpse gedempte Zuiderdokken. Tot en met 1 juli is iedereen welkom op ’t Zuid om zich onder te laten dompelen in de typische kermissfeer. Met meer dan 150 attracties is de Sinksenfoor de ideale start van een feestelijke Antwerpse zomer.

maandag 28 mei 2012 16:34
Spread the love

Einde goed al goed want het zag er even naar uit dat het feest op de Gedempte Zuiderdokken niet ging doorgaan. Het was dan ook een opgeluchte schepen van Markten en Foren, Luc Bungeneers die tevreden de aftrap kon geven voor de grootste foor van Antwerpen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!