Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Zomer van Antwerpen, Sinksenfoor, Luc bungeneers, Gedempte Zuiderdokken, Antwerpse foren, Foorkramers -

Sinksenfoor gaf aftrap van feestelijke zomer

ANTWERPEN - Op zaterdag 26 mei ging de jaarlijkse Sinksenfoor open op de Antwerpse gedempte Zuiderdokken. Tot en met 1 juli is iedereen welkom op ’t Zuid om zich onder te laten dompelen in de typische kermissfeer. Met meer dan 150 attracties is de Sinksenfoor de ideale start van een feestelijke Antwerpse zomer.

maandag 28 mei 2012 16:34
Spread the love

Einde goed al goed want het zag er even naar uit dat het feest op de Gedempte Zuiderdokken niet ging doorgaan. Het was dan ook een opgeluchte schepen van Markten en Foren, Luc Bungeneers die tevreden de aftrap kon geven voor de grootste foor van Antwerpen. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!