Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Lambermontmartre, Beeldende kunst, Kunstmarkten, Antwerpse markten -

Eerste Antwerpse Lambermontmartre/Musee.

Zondag 27 mei ging, onder een stralende zon, de eerste editie van 2012 door aan de voet van het Antwerps Museum van Schone Kunsten. Het is een buurtmarkt voor schilders, tekenaars en fotografen en één van de grootste openlucht schildersmarkten van België.

maandag 28 mei 2012 16:49
Spread the love

Deze buurtmarkt à la Montmartre gaat telkens door bij de fontein van Cristina Iglesias en de beeldhouwwerken van Rodin. Honderden exposanten, sfeervolle optredens en een gezellige bar maken dit zomers evenement meer dan een bezoek waard. Schilders, tekenaars en fotografen uit de hele wereld tonen hun werk aan een geïnteresseerd publiek. De volgende markten gaan door op 24/06, 29/07, 26/08 en 30/09. Info: www.lambermontmartre.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!