Lokaal, Antwerpen, Bibliotheek Permeke, De Coninckplein Antwerpen, Antwerpen Vandaag, 't Stad is van Iedereen, Multicultuur in Antwerpen. -

Een Antwerps huis van de diversiteit

Vanaf maandagochtend 21 mei 2012 bouwde leerlingen van SISO Marco Polo samen met kunstenaars Renate Els Aert, Joke Van de Casteele en Wouter Van Loo op het De Coninckplein in de wijk Antwerpen Noord aan ‘Het Huis van Diversiteit’. Het evenement maakt deel uit van ‘Antwerpen Vandaag’. Tijdens dit festival kan men kennismaken met de rijkdom en diversiteit van Antwerpen.

vrijdag 25 mei 2012 23:08
Spread the love

Een week lang bouwden  ze  met recyclagemateriaal aan het huis. Hoe het er ging uitzien? Dat lag volledig in handen van de leerlingen!   Aan de scholen die tijdens de week van 19 mei de Permeke bibliotheek bezochten vroeg men om, onder deskundige begeleiding, mee te bouwen.  Op vrijdag 25 mei wordt het huis feestelijk ingehuldigd. Met lekker eten, drinken, muziek en meer. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!