Lokaal, Antwerpen, Opsinjoren, Zoo Antwerpen, Lentepoets, BUSO, Opsinjoren Beestig -

Beestige Lentepoets in Antwerpse Zoo.

Op donderdag 22 maart gingen 70 leerlingen uit het Buitengewoon Secundair Onderwijs (BUSO) de ZOO Antwerpen grondig poetsen Deze poetsactie kadert in Opsinjoren Beestig. Tijdens de actie helpen 10 teams van 7 leerlingen de medewerkers van ZOO Antwerpen tijdens het poetsen van onder meer bezoekersruimten, ruiten, infoborden en de speeltuin.

donderdag 22 maart 2012 21:18
Spread the love

De leerlingen zijn tussen 16 en 20 jaar en volgen een opleidingsvorm 1. Die opleiding bereidt hen voor op een zinvolle dagbesteding in een dagcentrum of op beschermd wonen. De stad Antwerpen en ZOO Antwerpen willen met Opsinjoren Beestig de sociale vaardigheden van de leerlingen verbeteren. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!