Lokaal, Antwerpen, Murga, Sint-Jansplein Antwerpen, Murga Soep Attack, Winter in Antwerpen. -

Kunst en Vliegwerk op het Antwerpse Sint-Jansplein

ANTWERPEN - Dit gratis volksfeest is het eindejaarscadeau van het district Antwerpen aan alle inwoners, in samenwerking met de buurtverenigingen en het Oude Badhuis. Een wonderbaarlijke carrousel, een spektakel voor jong en oud, iedereen kon mee op de verre reizen van Capitein Gustav II. De murga-straatfanfares zorgden voor muzikaal vuurwerk.

zondag 18 december 2011 23:45
Spread the love

Verwarmen kon in de spiegeltent of met een dansje op de houten dansvloer. Je kon er nieuw Antwerps talent ontdekken en swingen op de klanken van het geweldige Antwerp Gipsy-Ska Orkestra. Verenigingen uit de buurt tonen hun kunsten en bereiden warme soep.

take down
the paywall
steun ons nu!