Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Lichtparade, Winter in Antwerpen, Kom u verwarmen aan 't stad, Schaatsen met zicht op de Schelde -

Een betoverende lichtparade opende ‘De Winter in Antwerpen’

ANTWERPEN - Praalwagens, vuurjongleurs, dansers, acrobaten en andere fonkelende figuren baanden zich een weg langs de Scheldekaaien. Op zaterdag 10 december 2011 voerde de lichtparade duizenden kijklustige mee in een betoverend kijk- en luisterspektakel.

maandag 12 december 2011 10:45
Spread the love

De betoverende optocht was slechts de aanzet tot de winterfeesten met borrelen en babbelen op de kerstmarkt, schaatsen met uitzicht op de Schelde, een kindertheater met Amber&S, kerstshoppen, het 55-meter-hoge reuzenrad en nog veel meer. Nog tot 8 januari. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!