Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, OCMW, Sinterklaasfeest, Humanitaire hulpverlening, Kindervreugde -

Voor de Sint zijn alle kinderen gelijk

ANTWERPEN - Naar jaarlijkse goede gewoonte kregen woensdag 30 november meer dan 600 kinderen in het Antwerpse UGC-cinemacomplex van de Sint handenvol speelgoed mee naar huis. Het OCMW zorgt er immers voor dat ieder jaar honderden kinderen niet aan de zijlijn blijven staan tijdens deze feestdagen omdat het gezin financieel een moeilijke periode doormaakt.

donderdag 1 december 2011 15:05
Spread the love

Disney’s legendarische animatiemeesterwerk ‘The Lion King‘ bijwonen, even op de schoot kruipen bij de Sint en daarna overladen worden met geschenken! Het was voor deze kinderen en hun ouders een dag om niet vlug te vergeten. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!