Antwerpen, Lokaal, Toga 125, Fashion Award, Toga, De balie van Antwerpen, Antwerps justitiepaleis -

De toga wordt in een nieuw kleedje gestoken

zaterdag 28 mei 2011 23:06
Spread the love

ANTWERPEN – Om haar 125ste verjaardag te vieren, schreef de Vlaamse conferentie bij de balie in Antwerpen een ontwerpwedstrijd uit.  Doel? De toga, één van de symbolen van justitie, in een eigentijds nieuw kleedje steken. 

Van de talrijke inzendingen werd een vijftigtal inspirerende creaties geselecteerd. Deze ontwerpen werden op vrijdag 27 mei getoond en beoordeeld tijdens een defilé in het Antwerpse nieuwe justitiepaleis. 

De catwalk werd voor de gelegenheid bewandeld door advocaten, kwestie van de nieuwe togas meteen aan een grondige test te onderwerpen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!