De actie wordt georganiseerd door de Gezinsbond, Bond Beter Leefmilieu, Jeugdbond voor Natuur en Milieu, Trage Wegen, Velt, Vereniging voor Bos in Vlaanderen, Natuurpunt WAL en Ademloos.

Ze maakten op een persconferentie de doelstellingen van hun actie duidelijk.

Milieu, Milieu, Politiek, Antwerpen, Lokaal, Klimaat, Democratie, Bond Beter Leefmilieu, Lange wapper, Ademloos, Oosterweel, Burgerparticipatie, Antwerpen, Milieuactie, Natuurpunt, Meccanoplan, Velt, Meccanotracé, Meccano, Meccano-Plus, Natuurpunt WAL, Gezinsbond, Vereniging voor Bos in Vlaanderen, Jeugdbond voor natuur en milieu, Trage wegen -

Dag van de Aarde in het Sint-Annabos

donderdag 7 april 2011 17:45
Spread the love

ANTWERPEN – Met Pasen 2011 liggen er op de Dag van de Aarde 5.000 paaseieren in het Sint-Annabos. De kinderen mogen ze om 14 uur komen rapen. De organisatoren willen hiermee de aandacht vestigen op de waarde van het Sint-Annabos voor Antwerpen en Vlaanderen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!