Foto's Benoît Theunissen
Verslag, Nieuws, Lokaal -

Herdenkingsceremonie voor Brusselse straatdoden

donderdag 3 maart 2011 17:14
Spread the love

Op 2 maart hield het ‘Collectief Straatdoden’ in het Brusselse Stadhuis een herdenkingsceremonie voor de thuislozen die in 2010 gestorven zijn op straat. Het ‘Collectief Straatdoden’ bestaat uit straatbewoners, organisaties en buurtbewoners. Ze organiseren elk jaar een menswaardig afscheid van de straatdoden.

Klik hier voor de audio-opnames

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!