Laat het grote geld niet ontsnappen

http://www.hetgrotegeld.be

 Deze week onthult het weekblad Solidair een nieuw schandaal omtrent de notionele intresten: het financieel centrum van ArcelorMittal betaalt 0,00038% belastingen. “Dit systeem zuigt de staatskas leeg,” zegt de linkse Partij Van De Arbeid.

Reportage, Nieuws, België -

Foto’s: Europese betoging tegen het bezuinigingsbeleid

woensdag 29 september 2010 21:25
Spread the love

Woensdag 29 september hielden de Europese vakbonden een grote betoging in Brussel. Alle landen moeten bezuinigen, de bevolking betaalt. Volgens de betogers zijn het de verantwoordelijken van de crisis die moeten betalen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!