Lokaal, Antwerpen -

Antilliaanse feesten 2010 levendiger dan ooit

Met tal van internationale artiesten waande Hoogstraten zich afgelopen weekend weer op een Caraïbisch eiland. Jorge Celedon en Toby Love, en vele anderen, hitsten het publiek op met hun opzwepende muziek.

maandag 16 augustus 2010 11:25
Spread the love

De verwachte regenwolken bleven gelukkig uit, zodat honderden festivalgangers konden genieten van een topaffiche. Terwijl ze de salsa dansten, liepen de bezoekers van podium naar podium in de verschillende feesttenten. De groep “TheIllegals” haalden jammer genoeg Hoogstraten niet, zodat zij dienden vervangen te worden door Triple Kay, niet te verwarren met K3. In de vroege uurtjes werd het weer stil in Hoogstraten, maar bij iedereen leefde dezelfde gedachte: het kan niet snel genoeg terug augustus zijn, voor de editie van 2011.

tekst : Inge Goormans
foto’s : Evi Laenens

take down
the paywall
steun ons nu!