Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Dierenwelzijn, Katten, Sterilisatie, GAIA -

GAIA voerde in Antwerpen actie voor kattensterilisatie

vrijdag 6 augustus 2010 11:40
Spread the love

ANTWERPEN – Donderdag kwam de dierenrechtenorganisatie GAIA actie voeren aan de Wapper in Antwerpen voor kattensterilisatie.

Met infomateriaal, een petitie die de mensen kunnen ondertekenen, en een duidelijke boodschap roept GAIA de baasjes op om hun verantwoordelijkheid te nemen voor het welzijn van hun huiskat(ten) onder het motto: “steriliseren = beschermen voor het leven!”

GAIA wil de mensen zelf tot actie aanzetten. Dat is echt nodig, want de toestand is dramatisch. Vorig jaar belandden bijna 37.000 katten in de asielen, waarvan bijna 25.000 zwerfkatten, die voortkomen van niet-gesteriliseerde en niet-gecastreerde huiskatten.

take down
the paywall
steun ons nu!