De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Zevende editie Prijs voor Politieke Moed
België, Nationalisme, Separatisme, B Plus, Prijs voor Politieke Moed -

Zevende editie Prijs voor Politieke Moed

donderdag 30 mei 2013 21:34
Spread the love

Maandag 3 juni aanstaande is het weer zover. Voor de zevende keer reikt B Plus in de Kamer van Volksvertegenwoordigers de Prijs voor de Politieke Moed uit.

Met de Prijs voor de Politieke Moed wil B Plus personaliteiten bekronen die zich het afgelopen jaar verdienstelijk gemaakt hebben in het verzet tegen het oprukkend nationalisme en separatisme en zich ingezet hebben in de strijd voor het multicultureel samenlevingsmodel  en een sterk, federaal, verdraagzaam en solidair België.

Voorbije winnaars van de Prijs voor de Politieke Moed waren ondermeer; Wilfried Martens (CD&V), Els Ampe (OpenVLD), Paul Magnette (PS), Bart Peeters (mediafiguur), Philippe Gilbert (wielrenner), Philippe Van Parijs (filosoof en hoogleraar).

Meer info: www.bplus.be

take down
the paywall
steun ons nu!