De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Gent decor van film over liefde
Gent, Kortfilm -

Gent decor van film over liefde

dinsdag 22 maart 2011 21:13
Spread the love

In de krokusvakantie draaiden grafische studenten Stijn Vandamme en Lennart eeckhout hun film over liefde. Gent was 3 dagen het decor voor hun waargebeurd verhaal.

‘Het was altijd al eens een droom geweest om iets in Gent te maken’ zegt Stijn die samen met met Lennart en een diverse groep jongeren hun kortfilm inblikten. Hun waargebeurd scenario, geschreven door Lennart Eeckhout van kortfilm ‘Liefde is’ speelt zich af in Gent. Het vertelt het verhaal van een jongen met te weinig zelfvertrouwen gespeeld door Mathieu Decorte. Hij gaat op zoek naar een nieuw liefje die Kelly Decoene mocht spelen. ‘Het bestaat uit dramatische gebeurtenissen met een spannend einde’ lachen de twee jonge filmmakers, die opnames gingen maken aan de Graslei, In het Koning Albertpark, Veldstraat en de Lievenkaai. De film moet aantonen dat liefde alles overwint maar anderzijds ook hoe moeilijk het wel kan zijn om een lief te vinden. In april gaat de film in Première.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!