Foto: Mor, Wikipedia

Benefietavond voor Gaza in Mortsel

De solidariteit met Gaza beperkt zich niet tot studentenprotesten en betogingen. Op 17 mei organiseert Mozaiek vzw een benefietavond in Zaal 't Parkske in Mortsel, met Yaser Alkhari die getuigt over zijn familie in Gaza, Ludo De Brabander over zijn boek Gaza, een geschiedenis van kolonisatie en dokter Jan Cools over de situatie in de AWDA-hospitalen in Gaza.

vrijdag 17 mei 2024 09:43
Spread the love

 

Na de boekvoorstelling van Ludo De Brabander en de getuigenissen van Yaser Alkhari en Jan Cools wordt de avond verdergezet met muziek, poëzie en dans van Johannes Genard (School Is Cool), Noé Beauvais, Marie Meeusen en de muziekgroep Raj’een Dabkeh.

Tevens gaat er een kunsttentoonstelling door met opkomend Palestijns talent, naast een fototentoonstelling van de vermaarde Palestijnse oorlogsjournalist Sanad Latifa.

Praktisch

Locatie: zaal ‘t Parkske, Edegemsestraat 26, Mortsel

Start: 19u

Tickets: 12 € ter plaatse (10 € bij voorverkoop) via overschrijving op het rekeningnummer van Mozaïek vzw BE66 0019 2676 3843 met vermelding ‘Gaza’, naam en aantal deelnemers. Vragen en inschrijving: debruckerayla06@gmail.com

Zie ook Facebook en Instagram.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!