10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 4
Video, Wereld, Economie - FairFin

10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 4

In De Standaard over de VRT-reeks ‘De val: tien jaar na de crisis’: "Hoe mooi de reconstructie ook is, één ding komt te weinig aan bod: wie maakte fouten en wie was verantwoordelijk? Ook het gebrek aan kritische vragen wordt gehekeld in de recensie. Gelukkig krijg je die vragen én de antwoorden wel van Frank Vanaerschot, inhoudelijk coördinator van FairFin, in onze reeks ’10 jaar bankencrisis – alles komt terug’. Vandaag aflevering 4, of hoe de bankencrisis al snel een probleem van iedereen wordt, dus ook van u en mij.

dinsdag 25 september 2018 13:47
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!