Fotoverslag, Milieu, Samenleving, België -

#wearemarching Antwerpen

Hoewel veel Antwerpenaren waren afgezakt naar Oostende en Brussel om op te komen voor het klimaat, hebben in Antwerpen toch zo'n tweehonderd mensen hun stem laten horen. Ook kunstenaar Benjamin Verdonck kwam langs met zijn boom in het kader van zijn actie "Duizend bomen en granaten".

maandag 30 november 2015 10:14
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!