De Chomsky-sessies
Boekrecensie -

Noam Chomsky steunt DeWereldMorgen.be!

"In deze tijden van toenemende concentratie van media en veel te weinig bereidwilligheid om doctrine en machtssystemen in twijfel te trekken is het soort onafhankelijke kritische analyse en onderzoek door websites als DeWereldMorgen.be onschatbaar", aldus Noam Chomsky aan DeWereldMorgen.be. Hij steunt ons ook financieel door zijn auteursrechten op het boek 'De Chomsky Sessies' integraal af te staan.

donderdag 25 oktober 2012 16:02
Spread the love

 

In het door de DeWereldMorgen.be in eigen beheer uitgegeven boek ‘De Chomsky Sessies’, spreekt Michael Albert met Noam Chomsky over een veelheid van thema’s. In tien hoofdstukken geeft Chomsky zijn visie op de politieke cultuur van het machtigste land ter wereld, dat ook zijn vaderland is.

Daarin legt hij onder andere uit waarom politieke en sociale actie wél zinvol is en waarom lokale en globale betrokkenheid evenwaardig zijn.

Dit boekje is essentiële achtergrondinformatie bij de komende presidentsverkiezingen in de VS. Het geeft de lezer een beter inzicht in de specifieke karakteristieken van de Amerikaanse politiek.

DeWereldMorgen.be biedt dit boekje aan voor de spotprijs van 11,75 euro, verzendingskosten inbegrepen. Je slaat er twee vliegen mee in één klap. Een bom nuttige informatie over de VS wordt je bezit en bovendien steun je met deze aankoop je favoriete website, want Chomsky staat alle auteursrechten voor dit boek af.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!