Dj Farrapo & Yanez
Nieuws, Cultuur, Muziek, Radio Mukambo, DJ Farrapo en Yanez -

Radio Mukambo 81 – Niemandsland van iedereen

Dit is een topweek voor fans van ethiojazz met de komst van Woima Collective (Bar du Matin) en Imperial Tiger Orchestra (Espace Senghor en N9). Voorts komt de Braziliaanse afrobeatband Bixiga70 naar De Centrale en plaatst Muziekpublique nomaden in het spotlicht tijdens het driedaagse Nomad's Land festival, met onder meer Mali-blues van Afel Bocoum. DJ Farrapo en Yanez leveren met hun Braziliaanse grooves de cd van de week.

dinsdag 9 oktober 2012 18:20
Spread the love


doc

 

Cd van de week: DJ Farrapo & Yanez – Alien Na Favela

Tracklist:

 • Afel Bocoum – Diadié
 • Woima Collective – März
 • Imperial Tiger Orcehstra – Lale Lale
 • La Chiva Gantiva – Por eso canto
 • The Skatalites – Skavoovee
 • Madu – Killaloo Dub
 • The Spy from Cairo – Zebda
 • Bixiga70 – Balboa da Silva
 • the SoulJazz Orchestra – Conquering Lion
 • DJ Farrapo & Yanez – Mojito Com Cachaça
 • Myrian Makenwa – Amampondo
 • DJ Farrapo & Yanez – Baiano Vem Baiano Vai
 • DJ Farrapo & Yanez – Tudo Vira Dança (DJ Panko remix)

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!