Nieuws, Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Cultuur, Campagne, Antwerpen, Patrick Janssens, Borgerhout, ZuiderZinnen, Philip Heylen, Reuzenstoet 2012, Gemeenteraadsverkiezingen 2012 -

Antwerpen: 13de (en laatste?) editie ZuiderZinnen met veel vraagtekens

ANTWERPEN - Zondag 16 september was het voor de dertiende en laatste (?) keer ZuiderZinnen, het Feest van het Woord op het Antwerpse Zuid. "Dertien, voor sommigen een heilig getal, volgens anderen brengt het ongeluk".

dinsdag 18 september 2012 10:55
Spread the love

Beslissing over het voortbestaan van ZuiderZinnen zal binnen twee maanden vallen. Na de … verkiezingen van 14 oktober dus. Maar het ziet er niet goed uit. Dit jaar geen enkele politicus te bespeuren …
Toch daar niet.

Ik vond wel dezelfde namiddag burgemeester Patrick Jannsens (SP.A) in de buurt. In het gezelschap van Karim Bachar in de Zuiderkroon voor ‘La Femme du Maghreb’, een Arabische mode-lifestylebeurs. En schepen van Cultuur Philip Heylen (CD&V) dan? Hij was zaterdag op verkiezingscampagne in … Borgerhout tijdens de jaarlijkse reuzenstoet (zie laatse twee beelden).
Begrijpe wie kan (of wil): de stad is toch van iedereen?

Het was aanschuiven zoals in de Foyer van het Zuiderpershuis voor de Poetry Slam. Of nog op de trappen van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten voor het groot podium. Daar ging Antje De Boeck zelfs rond met … de pet om haar ongenoegen te uiten!

ZuiderZinnen nam afscheid in schoonheid: met veel volk, zon en ambiance.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631558828176/show/

take down
the paywall
steun ons nu!