Cultuur, Lokaal, Gent, Gent, Springcamp 2012 -

Springcamp 2012

GENT - Tot 31 maart loopt Springcamp 2012 in Gent. Springcamp is ontstaan uit een samenwerking tussen De Vooruit, Argos en de Beursschouwburg. Op Springcamp ontmoeten twaalf kunstenaars elkaar rond het thema 'System Error'.

maandag 26 maart 2012 12:30
Spread the love

In het lab werken de kunstenaars  aan hun eigen project. Open sourced, uitwisselen van ideeën zijn sleutelgedachten in deze samenwerking. Op 31 maart wordt hun werk in een slotpresentatie voorgesteld.

Bezoekers kunnen voor diverse debatten terecht in het Springcafé. In dit café wordt gezocht naar interactie tussen het publiek en de deelnemers aan Springcamp 2012.

Ondertussen draait Springcamp op volle toeren. Na een introductie waarbij de 12 aanwezige kunstenaars hun werk deelden, een zoektocht naar een ander Gent en een eerste themamiddag rond het vergroten van ‘culturele’ veerkracht in het Springcafé zijn reeds achter de rug.

take down
the paywall
steun ons nu!