Nieuws, Wereld, Samenleving, Politiek, België, Vredesactivisten, NATO GAME OVER, NAVO-hoofdkwartier, 1 april -

Reporters gezocht: ‘Nato Game Over’: the movie – stuur je beelden op

Op zondag 1 april doen vredesactivisten, op initiatief van Vredesactie, een poging om het Navo-hoofdkwartier in Brussel te sluiten. Sommigen zullen proberen om het Navo-terrein te bereiken. Anderen komen om de activisten aan te moedigen.

maandag 26 maart 2012 14:35
Spread the love

Ben je er bij of zit je op één van de bussen richting Navo-hoofdkwartier? Sta je langs de kant te supporteren?

Of kan je er niet bij zijn maar heb je vooraf toch een boodschap voor de heren en dames van de Navo?

Maak een foto of korte video met je mobieltje en stuur het op naar: video@dewereldmorgen.be en foto@dewereldmorgen.be.

Je kan ze ook zelf via uw computer publiceren op www.dewereldmorgen.be/natogameover

DeWereldMorgen.be zal op 1 april ook aanwezig zijn in GC De Kriekelaar in Brussel (Gallaitstraat 86 in Schaarbeek). Je kan ook daar je foto’s en video’s komen opladen. De binnengekomen beelden zullen geprojecteerd worden.

Praktisch:

Vredesactie zet zondagochtend bussen in vanuit verschillende steden. Wil je als burgerjournalist meegaan met een lokale groep? Check de lijst en schrijf je in voor de bus de uit jouw regio. http://www.vredesactie.be/?dossier.php?id=119

Ben je al in Brussel of wil je op eigen houtje naar Brussel. Kom dan op zondag 1 april om 11h00 naar GC De Kriekelaar in Brussel.

Briefing:

Wil je verslag uitbrengen of ben je van plan om te gaan en wil je beelden doorsturen met je mobiel. Kom naar onze briefing op vrijdag 30 maart om 19.00 uur in de lokalen van DeWereldMorgen.be – Haachtsesteenweg 53 1210 Brussel

Geef ons een seintje als je verslag wil uitbrengen of beelden wil doorsturen. En laat ook weten of je al dan niet naar onze briefing kan komen. Keltoum@dewereldmorgen.be
 

Tijdens de nationale staking van 30 januari vroegen we de stakers ook om de video’s en foto’s door te sturen, die ze met hun mobieltjes hadden gemaakt. Bekijk het resultaat hier: https://www.dewereldmorgen.be/staking

take down
the paywall
steun ons nu!