Nieuws, Cultuur, Radio Mukambo -

Radio Mukambo 052 – Zé Brown

Opnieuw heel wat Braziliaanse muziek deze week bij Radio Mukambo. Zé Brown levert het album van de week, een mix van hiphop en repente (ritmische zang uit het noordoosten), de opkomende ster Ciolo en leuke projecten als Projeto Nave en Projeto Cru. We lichten ook een tipje van de Rough Guide to Psychedelic Africa en sluiten af met een hommage aan alle Lady’s voor de Internationale vrouwendag.

woensdag 7 maart 2012 14:37
Spread the love


doc

Opnieuw heel wat Braziliaanse muziek deze week bij Radio Mukambo. Zé Brown levert het album van de week, een mix van hiphop en repente (ritmische zang uit het noordoosten), de opkomende ster Ciolo en leuke projecten als Projeto Nave en Projeto Cru. We lichten ook een tipje van de Rough Guide to Psychedelic Africa en sluiten af met een hommage aan alle Lady’s voor de Internationale vrouwendag.

Cd of the week: Zé Brown – Repente Rap Repente

 

Tracklist:

 1. Rafa da Rabeca – Tapera De Palha
 2. Projeto Cru – Xango
 3. Zé Brown – Perito em Rima (remix)
 4. Criolo – Samba Sambei
 5. La Revuelta – Bundelo
 6. Projeto Nave – Asas da Terra
 7. Zé Brown – Convocação
 8. The Grasspoppers – Cassius
 9. Orchestra Baobab – Nijaay
 10. Ebo Taylor – Nga Nga
 11. Fela Kuti – Lady

take down
the paywall
steun ons nu!