Antwerpen, Club centraal, Antwerpen Europese Jongeren Hoofdstad, Compact disk dummies, Customs -

Club Centraal op zaterdag

dinsdag 8 maart 2011 02:41
Spread the love

Antwerpen Europese Jongeren Hoofdstad 2011 ging op een grandioze en kleurrijke manier van start op vrijdag dank zij de medewerking van vele scholen. Op zaterdag ging het feest verder met optredens die meer gericht waren op adolescenten. Een overzicht van enkele activiteiten:

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!