mediActivista
Nieuws, Wereld, Samenleving, Betoging, Pensioendebat, Frankrijk, Sarkozy, Lille -

Meer dan zesduizend betogers tegen pensioenplannen van Sarkozy

zondag 7 november 2010 13:10
Spread the love

Meer dan zesduizend mensen betogen in de straaten van Lille tegen de plannen van de regering-Sarkozy om de pensioenleeftijd te verhogen. Er was ook een delegatie uit België met een paar honderd deelnemers. Zij kwamen hun solidariteit met het Franse volk betuigen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!