De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Had deze man video’s in zijn bezit die Obama’s herverkiezing kunnen schaden?
Barack Obama, Moord, Video's, Andrew Breitbart, Overlijden, Weather Underground -

Had deze man video’s in zijn bezit die Obama’s herverkiezing kunnen schaden?

maandag 5 maart 2012 22:43
Spread the love

De totaal onverwachte dood donderdagmorgen van de 43-jarige Amerikaanse mediaspecialist Andrew Breitbart heeft in de VS een lawine van complottheorieën op gang gebracht. Tijdens een van zijn laatste optredens op de jaarlijkse CPAC-conferentie (Conservative Political Action Conference) vorige maand had Breitbart beloofd op 1 maart video’s openbaar te maken die de herverkiezing van de Amerikaanse president Barack Obama in gevaar zouden brengen (zie video onderaan).

Op de video zou Obama in zijn jonge jaren te zien zijn in het gezelschap van Bill Ayers en Bernardine Dohrn, twee leden van Weather Underground, een linkse terreurgroep die actief was tussen 1969 en 1976. De groep propageerde de omverwerping van de regering van de Verenigde Staten en het kapitalisme en probeerde dit te bereiken door middel van bomaanslagen, relletjes en gevangenisuitbraken.

De conservatieve talkshowhost en auteur Michael Savage stelt nu openlijk de vraag of Breitbart vermoord is. ‘We moeten die vraag stellen. Andrew Breitbart was geen gewone kerel.’

Bill Ayers en Bernardine Dohrn zouden de politieke carrière van Obama in 2006 hebben gelanceerd met een fundraiser in hun huis in Chicago. Volgens Savage had Breitbart drie weken geleden Ayers en Dorn ontmoet in hun huis aan de Chicago South Side, vlakbij het huis van de Obama’s.

Breitbart werd vorig jaar wereldberoemd nadat hij op zijn website foto’s had gepubliceerd van het Democratische Congreslid Anthony Weiner. Die hoopte de nieuwe burgemeester van New York te worden. Maar toen hij per ongeluk een compromitterende foto van zichzelf naar al zijn volgers op Twitter stuurde, deed Breitbart de rest. Weiner zei eerst dat zijn Twitteraccount gehackt was en ontkende de feiten, maar onder druk van Breitbart moest hij uiteindelijk zijn fout toegeven, waarna hij ontslag nam.

Andrew Breitbart leerde de knepen van het vak bij Matt Drudge van de website Drudge Report, de populairste nieuwswebsite van de VS. Drudge was de man die het Lewinskyschandaal aan het licht bracht. Daarna begon Breitbart voor zichzelf en lag aan de basis van een reeks conservatieve nieuwswebsites, waaronder Breitbart.com, Big Government, Big Hollywood, Big Journalism en Big Peace.

Volgens het politierapport overleed Breitbart vlakbij zijn woning in Brentwood (Los Angeles), nadat hij terugwandelde van een bar in de buurt, waar hij de avond had doorgebracht. Vorig jaar zou Breitbart hartklachten hebben gerapporteerd.

http://www.infowars.com/breitbart-wait-til-they-see-what-happens-march-1st/

http://www.wnd.com/2012/03/michael-savage-was-breitbart-assassinated/

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-fRQ2lIQ3Lg

Bron : Express.be

take down
the paywall
steun ons nu!