Alles Wordt Beter

#6: Oekraïners eerst??

De oorlog in Oekraïne is in zijn vierde maand. Dat we niet alle mensen op de vlucht gelijk behandelen is pijnlijk duidelijk geworden en het enthousiasme waarmee burgers Oekraïnse vluchtelingen initieel opvingen heeft ondertussen vaak plaats gemaakt voor nuchterheid en vraagtekens. Onderzoekster en docente sociaal werk Mieke Schrooten, die zich in haar onderzoek onder andere focust op (trans)migratie, schuift deze aflevering aan tafel bij host Thjoi Ng Sauw om het er uitgebreid over te hebben.

donderdag 30 juni 2022 18:18
Spread the love

 

 

De podcast is ook te vinden op Spotify en Apple podcast. Gewoon even zoeken op “Alles Wordt Beter”.

De podcast “Alles Wordt Beter” is een unieke samenwerking van tien media (waaronder DeWereldMorgen.be) en denktanks. Meer info: http://alleswordtbeter.be/

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!