Nieuws, België -

Verwaarloosde poppen symboliseren geweld op vrouwen

Op de Internationale vrouwendag overspoelde Oxfam het Muntplein met verwaarloosde poppen. Samen met de Italiaanse kunstenares Anna Piratti vroeg Oxfam de voorbijgangers om de poppen aan te kleden en terug te brengen naar een veilige plaats. Met de actie klaagt Oxfam het geweld op vrouwen aan. Eerder deze week bleek uit Europees onderzoek dat maar liefst een derde van de vrouwen slachtoffer wordt van geweld.

zondag 9 maart 2014 11:50
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!