Nieuws, België, Kerncentrale, Tihange, Stop Tihange, Kernramp Fukushima -

2.000 betogers in Tihange voor sluiting kerncentrale

Onder de slogan 'Stop Tihange' wandelden zondagmiddag ruim 2.000 betogers van het centrum van Hoei naar de kerncentrale van Tihange. De manifestanten uit Nederland, Duitsland en België willen een onmiddellijke sluiting van de oude kerncentrale van Tihange omdat die heel wat gebreken vertoont. De betoging komt er aan de vooravond van de tweede verjaardag van de ramp in Fukushima.

zondag 10 maart 2013 20:43
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!