Nieuws, België, Antwerpen, Lokaal, Gezondheid, Ademloos, Fijn stof, Burgerparticipatie, Antwerpen, BAM tracé, Meccano-tracé, Lawaai hinder -

Opnieuw meer dan 10.000 maal NEEN tegen het BAM-tracé

Elisabeth Van de Poel is voorstander van het Meccanotracé. Als bezorgde burger die iets wil doen, verzamelde ze 10.200 handtekeningen tegen het BAM-tracé met de bedoeling die op het schoon verdiep aan de Antwerpse burgemeester af te geven. Ze geraakte tot bij de schepen van mobiliteit. Die legt de nadruk op economie en dreigt met ernstige gevolgen als de Antwerpse burger de politici niet zou volgen

dinsdag 29 januari 2013 10:28
Spread the love

Elisabeth Van de Poel heeft 10.200 handtekeningen verzameld om het nieuwe stadsbestuur erop te wijzen dat de Oosterweelverbinding nog steeds sterk leeft bij de bevolking. Schepen Koen Kennis (N-VA) mocht ze op 17 januari in ontvangst nemen.

take down
the paywall
steun ons nu!