Politiek, Lokaal, Antwerpen, Peter Mertens, PVDA+, Gemeenteraadsverkiezingen 2012 -

Feestelijk Happening van PVDA+ Antwerpen ‘Viva la Città’ lokt zo’n 350 sympathisanten

PVDA+ Antwerpen verzamelde zaterdagnamiddag 6 oktober zo'n 350 sympathisanten aan 't Steen in Antwerpen. 200 volgens de politie, meer dan 500 volgens de organisatoren. De realiteit mag men in het midden gaan zoeken, zoals altijd met zulke cijfers.

zondag 7 oktober 2012 19:49
Spread the love

Aan het Steen in Antwerpen heeft PVDA+ haar slotmeeting gehouden voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgende zondag.
Lijsttrekker en voorzitter Peter Mertens noemde Bart De Wever en Patrick Janssens de “kanseliers”. Hij benadrukte tijdens zijn speech dat PVDA+ Antwerpen volgens de laatste peilingen een zetel zal hebben in de volgende gemeenteraad.
Ook wil hij dat PVDA+ de stem van de vakbonden en het middenveld vertolkt.

Naast zijn toespraak  was er ook plaats voor optredens van bekende artiesten, zoals Nigel Williams en Katastroof.
Niet minder dan 19 bekende Antwerpenaren roepen op om PVDA+ te stemmen.

Bekijk meer foto’s via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631710131113/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!