Antwerpen, Stampmedia, Antwerpen, Graffiti, Underground -

Trainbombing

Trainbombing
vrijdag 28 september 2012 13:04

Een illegale graffer – what’s in a name – vertelt honderduit over zijn ervaringen: de angst om gepakt te worden, de daarbij horende adrenaline rush, de gevaren van voorbij denderende treinen en de noodzaak om op het scherp van de snee te leven. Is het kunst? Is het vandalisme? Wie zal het zeggen? Maar wat zeker is: graffiti maakt wezenlijk deel uit van de underground. Beleef en beef.

© 2012 – StampMedia – Iris Luyckx, Thomas Verstrepen en Sander Carollo

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!