Antwerpen, Stampmedia, Kunst, Vlaamse Opera, Underground, Andrej Babenko -

Babenko houdt zich niet aan de regels

Babenko houdt zich niet aan de regels
donderdag 20 september 2012 11:46

Andrej Babenko, Oekraïener van afkomst, genoot zijn opleidingen grafisch ontwerp en schilderkunst in Antwerpen.  Als grafisch ontwerper en illustrator voor de Vlaamse Opera ontwierp hij gedurende verscheidene jaren spraakmakende posters, maar stond hij ook bekend om zijn befaamde componist-portretten en seizoensbeelden.

Vandaag is hij zelfstandig kunstenaar en verkent hij de grens tussen beeldende kunst en grafisch design. Hoewel zijn creaties een grafische inslag hebben, worden ze steevast gekenmerkt door een zeer sterke plasticiteit.

© 2012 – StampMedia – Saena Chakkar, Sander Carollo, Antonio Guadamus Fernandez, Iris Luyckx en Tom Corthaut

take down
the paywall
steun ons nu!