Livestreaming voorstelling “Identiteit” van Paul Verhaeghe in Vooruit
Nieuws, Politiek, Paul Verhaeghe -

Livestreaming voorstelling “Identiteit” van Paul Verhaeghe in Vooruit

Psychoanalyticus Paul Verhaeghe presenteert dinsdagavond in Vooruit zijn nieuwste boek "Identiteit". De twee voorstellingen zijn uitverkocht maar op deze pagina kunt u om 19u30 en om 21u30 het evenement rechtstreeks via een livestreaming van Vooruit volgen.

maandag 17 september 2012 23:00
Spread the love


doc
Bekijk de embeded opname van de Vooruit.

Het neoliberale onbehagen: onze westerse verzorgingsstaat is de laatste dertig jaar zo dronken geraakt van het marktdenken – competitie, egoïsme, profijt – dat het maatschappelijk weefsel aan flarden werd gescheurd. Resultaat: we hadden het zelden zo goed en toch liggen we uitermate overhoop met de wereld en onszelf. Dat komt omdat we niet meer weten wie we zijn. Onder het gebod van de Struggle for life en het materiële succes, zijn we beland in een neerwaartse spiraal van destructieve prestatiedruk, angst en stress, verlies aan zelfbesef, machteloosheid en depressief genot op afbetaling.

Van onze recencent Robrecht Vanderbeeken kon u al de review lezen van “Identiteit”, het nieuwe boek van Paul Verhaeghe. De twee voorstelling zijn uitverkocht, maar met dank aan Vooruit kunnen ook de lezer van De Wereld Morgen.be de live streaming hier volgen om 19u30 en om 21u30.

 

Het boek “Identiteit” is te koop in onze shop. Met uw aankoop steunt u DeWereldMorgen.be.

 

take down
the paywall
steun ons nu!