Scenario’s voor een crisis
Reclame, Tv, Brainwash -

Scenario’s voor een crisis

donderdag 6 september 2012 10:25
Spread the love

I Steven Seagal zit te suffen achter het stuur van zijn SUV, als zijn mobieltje gaat. “Dit is het Pentagon!” Een generaal vraagt of ie naar Afghanistan wil. “Fijn,” fluistert Seagal. “Ik zie je op 20.000 voet.” Een minuutje later landt hij in Kandahar. II Glanzende terreinwagens razen langs een metershoge afrastering van prikkeldraad. Een zieke geest heeft een gestolen kernkop verstopt in de lijkovens van Auschwitz. De echte oplossing voor tandproblemen zijn Pedigree Dentastix voor honden. III Het grootste cruiseschip ter wereld kapseist. De aftiteling meldt dat recreationele zwemmers 0,14 gram uitwerpselen lozen tijdens het zwemmen, samen met 50 milliliter urine en een liter zweet per uur.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!