Scenario’s voor een crisis
Reclame, Tv, Brainwash -

Scenario’s voor een crisis

donderdag 6 september 2012 10:25
Spread the love

I Steven Seagal zit te suffen achter het stuur van zijn SUV, als zijn mobieltje gaat. “Dit is het Pentagon!” Een generaal vraagt of ie naar Afghanistan wil. “Fijn,” fluistert Seagal. “Ik zie je op 20.000 voet.” Een minuutje later landt hij in Kandahar. II Glanzende terreinwagens razen langs een metershoge afrastering van prikkeldraad. Een zieke geest heeft een gestolen kernkop verstopt in de lijkovens van Auschwitz. De echte oplossing voor tandproblemen zijn Pedigree Dentastix voor honden. III Het grootste cruiseschip ter wereld kapseist. De aftiteling meldt dat recreationele zwemmers 0,14 gram uitwerpselen lozen tijdens het zwemmen, samen met 50 milliliter urine en een liter zweet per uur.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!