Maandag 6 augustus: actie tegen 4x4’s en SUV’s

’s Ochtends werd er actie gevoerd aan Autostad Leuven, Land Rover Leuven en Walton, allen gelegen aan de Brusselsesteenweg. Deze drie autoverkopers verkopen 4x4’s en/of SUV’s, zware terreinwagens die niet in een stad thuishoren. De activisten haalden spandoeken boveng en passanten kregen flyers waarop de redenen van de protestactie stonden uitgelegd: "aangezien wij hier geen gebergte of woestijn hebben, is zo’n voertuig hier van geen enkel nut" (Misschien enkel om als statussymbool ego’s te strelen).

Verslag, Nieuws, Milieu, Samenleving, België, KBC, KBC Eco Fund Agri, Klimaatactiekamp 2012 -

Klimaatactiekamp 2012: overzicht acties (2)

Vervolg van deel 1: Overzicht acties tijdens klimaatactiekamp 2012 Leuven.

zaterdag 11 augustus 2012 12:05
Spread the love

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!