Nieuws, Cultuur, Lokerse Feesten, DEUS -

LuisterPost: dEUS op Lokerse Feesten

dEUS houdt ervan om te verrassen. Dat bleek al toen hun nieuwste cd ‘Following Sea’ plots verscheen en het Belgische rocklandschap nog eens op aangename wijze door elkaar schudde. En nu is er de aankondiging dat de Antwerpse band na Rock Werchter nog één Belgische Festivalshow deze zomer speelt. Op 11 augustus, op de Lokerse Feesten.

zaterdag 30 juni 2012 00:28
Spread the love

2012 is beslist een mooi jaar aan het worden voor de liefhebber van dEUS. Niet alleen waren er de heerlijke cd Following Sea en de passage op Rock Werchter, die door velen als het hoogtepunt van de tweede dag wordt gezien. Nu is er ook de aankondiging van de groep die meteen het laatste open plaatsje op de affiche van de Lokerse Feesten opvult. Zij komen daar te staan bij grote namen als The Beach Boys, New Order en Bryan Ferry. Op de avond van de elfde augustus bestaat de line up naast dEUS uit Kraantje Pappie, AKS, The Subs en Zombie Nation live. De voorverkoop van die avond start meteen, via www.lokersefeesten.be.http://www.lokersefeesten.be

Voor de rest zijn er nog heel wat optredens deze zomer in Europa, maar niet in eigen land.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!