Nieuws, Betoging, België, Brussel, Burgeractivisme, Reclaim the street -

Pic Nic The Street

BRUSSEL - Meer dan 2000 mensen namen zondag deel aan de protestpicknick op de doorgaans drukke Anspachlaan in Brussel. De deelnemers vragen de burgemeester om eindelijk werk te maken van een mobiliteitsbeleid om het drukke autoverkeer terug te dringen en meer groen en openbare ruimte te voorzien voor fietsers en wandelaars.

zondag 10 juni 2012 15:18
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!